Nie ma lepszej potrawy na świąteczną kolację w czasie Bożego Narodzenia niż bigos. Bigos tradycyjny trzeba jednak przygotować z pewnym wyprzedzeniem, najlepiej dwa, trzy dni przed Wigilią. I przetrzymać go w lodówce. Po pierwsze dlatego, że bigos kilkudniowy smakuje znacznie lepiej niż ten, który przyrządziłoby się na świeżo, a po drugie – ponieważ bigos tradycyjny […]

2 comments

  1. Basia

    Nie rozumiem, dlaczego moim zagranicznym gosciom nie smakuje bigos, dla mnie to obowiazkowe danie na święta! :)

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

^